2012-08-05

SM och sista tävling för i år...

Efter en misslyckad tävling i Karlstad på Karlstad GP då jag tog en andra plats med bästa kast 71.75 meter och med bara fyra deltagare i tävlingen, var det dags för två medelmåttiga tävlingar. Folksam Challenge i Uppsala och Folksam Challenge i Mölndal. På den första blev det en tredje plats med ett kast på 73.36 meter med väldigt stark motvind, det var väldigt svårt att få spjutet att flyga rätt och ännu svårare att kasta med rätt teknik. I Mölndal blev det lite bättre då bästa kastet var 74.05 meter med lite bättre teknik, dock efter lite hård träning tidigare dagar så jag kände mig lite seg i kroppen.

Nu är det tre veckor kvar till årets viktigaste tävling, nämnligen SM i friidrott som detta år arrangeras på Stadion i Stockholm för att fira 100 år från att den byggdes för OS 1912.

Tyvärr har jag en dålig nyhet, jag får inte tävla i Finnkampen i år på grund av nya regler som säger att om man inte är tävlings-redo för en nation har man inte rätt att tävla i landskamper heller. Jag måste tyvärr vänta till nästa år.

Återkommer med fler nyheter snart!