2012-09-06

Säsong 2012 ut, 2013 in!

Efter ett helt misslyckat SM är det nu dags för vila innan nästa säsongsstart.
På själva SM gick det inte som jag hade väntat mig, klart min sämsta tävling på många år... Allt började bra vid uppvärmningen och jag kände mig i toppform.. Ända tills tävlingen startade.. På ansattsbanan var det som om jag hade glömt allt. Halkade i flera kast efter allt regn och var helt borta, både kroppsligt och mentalt. Var väldigt besviken på mig själv efter att ha längsta kast på 64 meter, okej det regnade väldigt mycket, men det är ingen ursäkt för min dåliga prestation. Känns som om jag inte var redo för SM, hade trots allt inte tränat så mycket på sistone och var ur form (pga arbete och ingen direkt motivation eftersom jag inte har varit tävlingsredo för Sverige än).

Som sagt, nu blir det vila i några veckor och kanske tävla i Castorama denna helg. Sen ska det satsas stort inför nästa säsong och förbereda mig inför VM i Moskva 2013!

Vill passa på att tacka alla som har hjälpt mig på ett eller annat sätt denna säsong, och jag säjer bara att jag ska göra er stolta året som kommer. TACK först och främst till min familj och min kära flickvän som alltid står vid min sida samt till min tränare Arto Thor. Tack till mina sponsorer OpenIt som har gjort det möjligt för mig att informera er genom denna fina hemsida, Gymutrustning.com, Gymmet på Väster (som jag tycker är Örebros bästa gym!), restaurangerna Svalan och 4e Våningen, STRENGTH Sport & Nutrition och sist men inte minst min klubb KFUM Örebro Friidrott!

Trevlig höst till alla!!