2012-03-08

Dags för ny säsong!

Hej alla spjut och friidrottsvänner! Är jätteglad för att jag har äntligen fått upp min hemsida och passar på att börja skriva om den nya säsongen!

Efter en bra träningsstart i Oktober och utan några skador alls har jag kommit tillbaka till en bra form som jag inte haft sen 2010 då jag skadade ljumsken i EM i Barcelona det året.
Har börjat träna ordentligt senaste halvåret och har fokuserat mycket på min styrka och teknik. Jag tror jag har en bra chans att kasta över 80 meter i år, om jag bara har god hälsa och att allt går som planerat! Så, efter ganska hård träning i höstas var det dags att ta och åka på ett litet träningsläger till mitt hemland Grekland i ett par veckor, fast det blev nog mest vila än träning. Passade också på att träffa min flickvänn som bor och studerar där. Ibland är det viktigt att inte bara kroppen utan också hjärnan och själen tar det lite lugnt och kommer ifrån alla dagliga rutiner, i mitt fall var det ganska skönt då jag inte hade sett min flickvänn på flera månader och för att jag även hade behov av vila ifrån träningen.

Nu är jag tillbaka till det vanliga igen och tränar hårt, kastar 2-3 pass i veckan och koncentrerar mycket på tekniken och styrka generellt. Förhoppningsvis kommer jag att uppdatera min status åtminstone en gång i veckan och under tiden är ni välkomna att skicka in frågor eller vad som helst vi kontakt-formuläret.

Vi hörs snart igen!