2014-03-28

Äntligen vår!

Hej igen!! Nu var det några månader sen jag senast skrev något här på hemsidan, det har hänt en del som jag nu kommer dela med mig!

Kan säga att träning har gått ganska bra under hösten och vintern, klart bäst var det de två sista veckorna i Januari då jag befann mig i Potchefstroom, Sydafrika på träningsläger tillsammans med min tränare och andra duktiga svenska kastare! Väl på plats så fick jag också chansen att se många spjutkastare på hög nivå, bl.a Olympiska mästaren och världsmästaren Andreas Thorkildsen, finska spjutkastare som Mannio, Ruuskanen mfl. 
Klart det bästa lägret någonsin jag varit med om, det var klart värt den långa resan dit! Varmt och skönt med lite regnskurar, men jag klagar inte! Perfekt väder för att vara Januari månad, något jag aldrig upplevt förut. 
Efter en ganska tråkig vinter med inte mycket snö så får man äntligen en liten vårkänsla med lite sol och varmare väder, hoppas det blir ännu bättre och det snabbt!

Nästa planerade läger kommer om några veckors tid, då jag kommer åka ner till Grekland och lilla ön Kos i ca tre veckor! Det blir en bra förberedelse innan denna tävlingssäsong som eventuellt startar för mig den 17-18 Maj! Största målet såklart är EM som går i Zurich i mitten av Augusti, och som jag nu äntligen har chansen att kvala till som svensk!

Önska mig lycka till och glöm inte att följa min kamp mot framgång detta år, visa ditt stöd genom att heja på tävlingar och värför inte hjälpa till på alla sätt o vis!