2013-10-26

2013 över...2014 kommer!

Då var den här tävlingssäsongen över, avslutandet kunde inte ha blivit bättre för min del! Tog brons på SM i Borås, fixade en plats till Finnkampen på Stockholms stadion och slog säsongsbästa med över tre meter, från 75 till 78,59 m! Det må ha varit en sjätte plats men med stora kastare som Pitkämäki, Manio, Ruuskanen, Amb och Wallin i startfältet så kan det har varit bästa Finnkamps-tävling i spjut någonsin! Kändes riktigt bra med den avslutningen, synd bara att formen kom så sent efter operationen (inte helt oväntat) men ändå kul att det kom när det var som viktigast, på Finnkampen!

Nu har jag även haft min viloperiod och har för bara en vecka sedan startat min uppbygnadsperiod med löpning och styrketräning, sen styrketräningen kommer öka ganska mycket framöver ju mer kroppen kommer igång igen. 

Har även påbörjat mina studier och läser Idrottens TränarlinjeBosön Idrottsfolkhögskola, det är riktigt kul, verkligen lärorikt och nyttigt både för min egen träning och sen när jag väl själv blir tränare!
Bosön är alltså där jag kommer att träna under de kommande två åren, känns riktigt bra för här finns alla möjligheter för bra träning!

Målet så klart för nästa år är att vara frisk, kunna kasta ordentligt utan några problem och sen att kvala in till EM i Zurich som går den 12:e-17:e augusti... Och att äntligen göra ett nytt personligt rekord!